Fri frakt & Snabba leveranser Kundnöjdhetsgaranti

Vanlige spørsmål & svar

Frequently Asked Questions

Here you’ll find our most popular questions about Xlash Serum. If you don’t find your answer, you can email us and we answer within 12 hours.

Xlash

 • Hvilke ingredienser inneholder Xlash?

  Xlash-formelen er avledet fra flere naturlige planteekstrakter sammen med andre sikre ingredienser:

  AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALCOHOL DENAT, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, INOSITOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM PHOSPHATE, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM CITRATE, BIOTIN, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE,MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5, MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17, POLYSORBATE 20, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT

 • Hva skjer hvis jeg slutter å bruke Xlash?

  Øyenvippene dine vil komme tilbake til sin opprinnelige tilstand etter noen uker eller måneder. Hvis du vil beholde resultatene du har oppnådd, kan du redusere bruken til 2-3 ganger i uken.

 • Hva om jeg glemmer å bruke Xlash en kveld?

  Hvis du glemmer eller hopper over Xlash en kveld, fortsett som vanlig neste kveld. Regelmessig bruk av produktet er nøkkelen til langsiktige resultater.

 • Er det ok å bruke sminke mens du bruker Xlash?

  Ja, det er helt ok å bruke sminke mens du bruker Xlash. Mascara og lignende produkter skal fjernes helt før du bruker Xlash.

 • Jeg vil være distributør av Xlash, hvordan går jeg frem?

  Vi er alltid på utkikk etter flere forhandlere. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet, så kommer vi tilbake så snart vi kan.

 • Hvor mange milliliter inneholder Xlash?

  Vi tilbyr to forskjellige produkter, vårt mest populære produkt, Xlash vippeserum som inneholder 3 ml og PRO-varianten som inneholder 6 ml.

 • Hvor lang tid tar det å se resultater på øyenvippene?

  Våre tester viser at det tar opptil 4 uker innen du kan se en merkbar forbedring av kvaliteten på dine vipper. Vi anbefaler likevel at du bruker Xlash i 4–6 uker for å få et bra resultat. Våre tester har til og med bekreftet at mange ser resultater tidligere enn 4–6 uker.

 • Hvor lenge varer en Xlash-pakke?

  En pakke med 3 ml Xlash varer i omtrent 2-3 måneder. 6 ml Xlash PRO vil vare i omtrent 5-6 måneder.

 • Hvor lenge kan jeg forvente at resultatet skal vare?

  Det er veldig individuelt hvor lenge resultatet varer. Vi har kunder som sier at øyenvippene deres varte opptil et år etter at de sluttet å bruke Xlash. Xlash gir langvarige resultater, men gir ikke resultater for alltid fordi øyevipper har en naturlig livssyklus.

 • Hvordan fungerer Xlash?

  Xlash fungerer ved å forlenge vippesyklusen for øyenvippene, i tillegg til å stimulere hårsekkene, og gjøre øyevippene lengre, tykkere og mørkere.

 • Er Xlash testet på dyr?

  Xlash er IKKE på noen som helst måte testet på dyr. Xlash har en påvist effekt som er utviklet gjennom tester på mennesker.

   

 • Kan man bruke Xlash?

  Produktet vårt er unisex, og fordi det er gjennomsiktig, er det ideelt for menn å bruke også!

 • Kan jag bruke Xlash mens jeg er gravid eller ammer?

  Tryggheten rundt Xlash er blitt bevist i flere studier utført av uavhengige forskningslaboratorier. I disse testene som ble utført på voksne har det blitt bekreftet at det er trygt når Xlash kommer i kontakt med hud og øyne.

  Derimot har ingen studier blitt utført på gravide eller ammende kvinner med andre vippeserumer på markedet. Vi har ingen vitenskapelig grunn til å tro at Xlash utgjør en sikkerhetsrisiko for kvinner som er gravide eller ammer. Vi har hatt gravide kunder som har brukt produktene våre uten problemer. Vi anbefaler at hvis du er gravid eller ammer, at du først oppsøker legen din før du bruker Xlash Eyelash Serum.

 • Kan jeg bruke Xlash to ganger daglig for å få bedre resultater?

  Nei, Xlash skal kun brukes en gang daglig for fyldigere og vakrere øyenvipper. Overdreven daglig bruk er ikke nødvendig, og vi anbefaler det ikke.