Fri frakt & Snabba leveranser Kundnöjdhetsgaranti

Vippeforlenging, vippeserum eller vippeløft – hva er best?

Vippeforlenging, vippeserum eller vippeløft – hva er best?
21st juli 2019 Louice Tapper Florén

Vippeforlengelse, vippeserum og vippeløft er noen av alternativene for å få lengre og fyldigere vipper med maks volum. Å oppnå drømmevippene er ikke lenger umulig. Men hvilken metode er best egentlig? Vi har tatt frem de forskjellige alternativene og går gjennom alle fordeler og ulemper.

Tiden da du bare kunne jobbe med de naturlige vippene dine og prøve å gjøre dem lengre med mascara er for lengst borte. I dag er det flere forskjellige alternativer som kan gi deg vippene du alltid har drømt om. Enten du vil ha et naturlig, dramatisk eller lommebok vennlig resultat, finnes det en metode for alle. Utvidelse av vipper, vippeserum og vippeløft er noen eksempler. For å gjøre valget enklere har vi laget en guide der vi forklarer hvordan de forskjellige alternativene fungerer og som virkelig er de beste.

Vippeforlenging: for både naturlige og dramatiske vipper

Den største fordelen med å gjøre en vippeforlenging er at man i prinsippet ikke behøver å bruke maskara. Hvorfor skal man gjøre det når man allerede har perfekte fyldige vipper? De siste årene har denne trenden virkelig blitt ekstrem populær. Kanskje er det fordi at mange synes at det sparer tid og at man ikke behøver bruke så mye annet enn sminke.

En vippeforlengelse oppnås ved å bruke individuelle vipper på sine naturlige vipper. Sammen med vippe stylisten kan du velge hvilket resultat du vil ha. Med hjelp av enkle vipper kan man endre utseendet ved å enten gå for en mer dramatisk eller naturlig look, du kan også forbedre tettheten til vippene. Valgene er mange!

Verdt å tenke på før du går for en vippeforlengelse

En vippeforlengelse kan koste alt fra 600 til 2000 kroner og det bare for et nytt vippesett. Med tanke på at man må gå tilbake til salongen for å fylle på nye vipper hver tredje til sjette uke er det en dyr investering for å få sine drømmevipper. Det er derfor vi anbefaler at du går til en vippestylist som både er utdannet og har solid erfaring.

Er det noen ulemper? Ja, du kan utvikle allergi mot vippelimet. Det er veldig lett å bli ekstra følsom rundt øynene fordi huden er mye tynnere. Hvis du går til en utdannet vippestylist, er det en risiko for at de vil utføre vippeforlengelsen på feil måte. Blant annet kan det føre til allergiske reaksjoner, irritasjoner og i verste fall øye infeksjon.

Vippeforlenging – ikke helt vedlikeholdsfritt

For å beholde resultatet etter en vippeforlenging er det viktig å ta hånd om sine nye vipper på riktig måte. Blant annet bør man ikke bruke oljebaserte produkter rundt øynene og på vippene, som kan løse opp limet. Bare det å gni seg litt i øynene kan gjøre at vippene løsner, så dette bør man unngå. Om du velger å gå til en utdannet vippestylist og tar vare på vippene på riktig måte reduserer du risikoen for at dine naturlige vipper skades eller blir tynnere.

Vippeserum: for lengre, sterkere og fyldigere vipper

Et vippeserum er perfekt å bruke om man ønsker lengre vipper på en naturlig måte. Det hjelper også med å gjøre vippene dine mer velstående og sterkere ved å bruke nyttige næringstoffer. I motsetning til vippeløft og vippeforlengelse, får du imidlertid ikke et forbedret resultat med en gang. Vanligvis tar det omtrent 4-6 uker før du ser at du har fått lengre, sterkere og fyldigere vipper.

Slik fungerer vippeserum

Vippeserum får vippene dine til å vokse fordi de aktive ingrediensene kan påvirke veksten. Velg et dermatologisk testet vippeserum som kun inneholder trygge ingredienser. Et serum som oppfyller disse kriteriene, og som er Sveriges mest solgte, er Xlash Eyelash Serum. Den er formulert med aktive ingredienser slik som Myristoyl Pentapeptid-17 ® og Biotin, peptider og vitaminer som optimerer veksten av dine vipper. Ved å påføre serumet langs de øverste delene av vipperøttene kan disse nyttige stoffene stimulere cellefornyelsesprosessen til hårsekkene.

Som vi nevnte er vippeserum som Xlash ikke et ”quick fix”-produkt. Det som er nøkkelen til et bra resultat er å bruke det regelmessig. Begynn med å pensle på Xlash hver kveld i minst 30 dager. Når du har oppnådd ønsket resultat kan du redusere bruken til et par ganger i uken.

Finnes det noen ulemper med vippeserum? Det eneste er at man ikke får et resultat med en gang og at vippene går tilbake til sin vanlige form når man slutter å bruke serumet.

Les mer om og kjøp Xlash Eyelash Serum her!

Vippeløfte: former og bøyer dine naturlige vipper

I motsetning til vippeforlengelse, er vippeløft en behandling som former og bøyer dine naturlige vipper. Dette får vippene til å se lengre ut og mange foretrekker denne metoden fordi man jobber med sine egne vipper.

Med vippeløft får man et liknende resultat som om man har bøyd vippene med en veldig bra vippetang. Det ser naturlig ut og kan vare opptil 12 uker. Vippestylingen starter behandlingen med å rense vippene, deretter farge dem svarte.

Det ser naturligt ut och kan hålla i upp till 12 veckor. Fransstylisten börjar behandlingen med att rengöra fransarna, därefter färgar hen dem svarta och limmar fast de mot en siliskonspole. Därefter lägger hen på en mild permanentväska som sitter kvar i cirka 10 minuter och som böjer fransarna. Läggningsvätskan innehåller även återfuktande och näringsgivande ämnen, såsom keratin och glycerin som hjälper fransarna att bli mer välmående.

Vippeløft gir et mer naturlig resultat

Du bør teste vippeløfting om du er ute etter et mer diskret resultat og samtidig uroer deg for at en vippeforlengelse skulle lede til det motsatte. Siden man jobber med sine naturlige vipper og ikke legger til noen syntetiske får man ikke samme Wow-effekt. Vippeløft har likevel sine fordeler. Med en prislapp fra 400 til 1000 kroner er det mye billigere og det holder mye lenger enn vippeforlengelser. Dessuten går det bra å bruke oljebaserte produkter og man kan til og med bruke maskara – om man vil!

Finnes det noen ulemper? Som med Vippeforlenging er vippeløfting en tidskrevende behandling, og som oftest tar det omtrent en time. Dessuten må man la vippene være i 24 timer, under et døgn bør du unngå å bruke øyesminke eller gjøre dem våte.

Vippeforlenging, vippeserum eller vippeløfting – hva er best?

Hvilken metode som er best avhenger helt av resultatet du ønsker. Men også hva du har som budsjett, og om du ønsker å bruke minst en time på returbesøket for en ny runde med vippeløft eller vippeforlengelse. Vippeforlenging og vippeløft passer deg som vil se et resultat med en gang. Om du har mer tålmodighet anbefaler vi at du tester Xlash Eyelash Serum, som kan gi deg nesten samme resultat som behandlinger på en salong.

På lang sikt er det billigere å bruke et vippeserum (en tube med Xlash varer i omtrent tre måneder), og en applikasjon tar bare noen få sekunder. Imidlertidig er det utmerket å kombinere Xlash med både vippeløft og vippeforlengelse da det er formulert uten oljer. I tillegg kan det å styrke dine naturlige vipper med et vippeserum også hjelpe deg med å få et enda bedre resultat hvis du velger å gå for vippeløft eller vippeforlengelser.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*