Free worldwide shipping 100% Money back gurantee

Intelligent skjønnhet for den moderne kvinnen

Tidløs perfeksjon

På Xlash trur vi at når det kommer til skjønnhet, finnes det mange raske måter å få drømmeutseendet på, men ekte perfeksjon tar tid. Å oppnå den perfekte looken handler om mer enn en quick touch up.

Som et hurtig ledende globalt kosmetikk merke, er vi inspirert av naturlig skjønnhet som inspirerer den ambisiøse kvinnen. Vi står for varig skjønnhet dyrket utfra vitenskap, suksess og bærekraftighet.

Kombinasjonen mellom forskning og beviste naturlige ekstrakter ble lansert i London (Storbritannia) i 2011. Xlash er forpliktet til bærekraftighet for en fresh introduksjon til skjønnhet som prioriterer respekt for huden din – og planeten.

Med en avansert formel og prøvde kunderesultater, gir Xlash klinisk beviste overlegne resultater. Dette gjør Xlash til et unikt produkt på markedet som alle har råd til.

Før & Etter med Xlash

Internasjonal suksess

Ved å fylle det unike mellomrommet på markedet, tilbyr Xlash produkter til rimelige og kvalitetsrike priser, som er halvparten av prisen du får på high-end markedet.

Xlash har vært en stor suksess i en rekke land rundt om i Europa, Asia og Midtøsten.

Vårt oppdrag er å fosterke kvinnens unike skjønnhet, og inspirere henne til å finne sin egen stil som fremhever det naturlige.

Som et internasjonalt skjønnhetsmerke, har vi en sterk fot innenfor sosiale medier og det globale distribusjonsnettverket i 20 land.

Xlash er et merke som er bygd for å låse opp nye salgsmetoder for bedre og hyppigere vekst innenfor markedet.

Vi jobber med å lære bort betydningen av naturlig, varig skjønnhet ved å opprettholde en dyp, meningsfull kontakt med våre kunder.

Ikke bare føl deg vakker, bli inspirert også!

Ta tilbake dine vipper på en naturlig måte

  • Gratis levering verden over
  • 24/7  Kundestøtte
  • Pengene tilbake – garanti

Antallet for Xlash produkter

Millioner av Xlash solgt verden over

* Antallet er omtrentlig.