Fri frakt & Snabba leveranser Kundnöjdhetsgaranti

7 produkter som redder solferien

7 produkter som redder solferien
28th juli 2019 Louice Tapper Florén

Noe som mange ser frem til under sommeren er den etterlengtede solferien. Kanskje er du på en strand akkurat nå eller tenker å snart besøke en. Vi har listet 7 produkter som redder solferien – uansett om du skal til Vestlandet i sommer eller utenlands til Middelhavet lover vi å at du vil trenge dem i kofferten. 

Før vi går inn på de 7 produktene som redder solferien, må vi først nevne noe annet viktig i reisevesken. Selvfølgelig skal du pakke ned solkrem med SPF 30, men helst SPF 50, en solhatt, behagelige badeklær og et par solbriller. Utover det finnes det flere ting vi lover at kommer til å gjøre reisen med sterk sol og varme temperaturer enda enklere. Les videre for våre beste reisetips!

7 produkter som redder solferien

1. Forfriskende eye gel patcher

En tydelig ulempe med at huden under øynene er så utrolig tynn, er ganske tydelig at følsomhet kan oppstå veldig raskt her. Etter en dag på stranden med sterk sol og brennende saltvann kan man føle seg ekstra hoven. Kanskje har du fått solkrem inn i øynene som får dem til å begynne å renne. En løsning mot den sviende og svulmende følelsen er å påføre forfriskende og fuktgivende eye gel patches.

De roer deg ned raskt og fjerner hevelsen effektivt. Sett øye masker inn i kjøleskapet først for å få en ekstra kjøleeffekt.


Snart lanserer vi de dypt fuktighetsgivende Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches. Foto: André García

Kommer snart: Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches 

Vi på Xlash fortsetter å utvikle vårt sortiment med spennende produkter. Snart lanserer vi en riktig herlig nyhet: Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches. Øyenmaskene er formulerte med flere ulike molekylstørrelser av hyaluronsyre som gir en multidimensjonell fuktighet, ved å tiltrekke og bringe inn mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vannet. De inneholder til og med andre aktive stoffer som Marshmallow rotekstrakt som hjelper til å mykgjøre, lindre og pleie huden samt koffein som reduserer hevelse under øynene. Disse fungerer som en sårt tiltrengt fuktighetsøkning etter en dag ute i solen, spesielt ettersom de kvikker opp og vitaliserer huden under øynene. De er formulert helt uten parfyme og vil derfor ikke irritere huden hvis du allerede er følsom.

Innen kort tid kan du kjøpe Xlash Rejuevenating Eye Gel Patches, hold et øye med vårt sortiment på vår Instagram konto @xlashscandinavia! Følg oss der slik at du ikke går glipp av nye, spennende nyheter.

2. Et fuktighetsgivende øyeserum: fikser solferie selfien 

Klart du må få til minst en herlig selfie fra solferien! Noe som komplimenterer en brunfarge er et ekstra våkent blikk. Og det får du med hjelp av en fuktighetsgivende øyeserum med aktive ingredienser. Vår favoritt er Xlash Wake Me Up Eye Serum som har en lett konsistens og som raskt absorberes av huden. Den inneholder effektive peptider, naturlig eksfolierende AHA-syrer og næringsrike vitaminer. Den hjelper til å gjenopprette og lysne huden under øynene mens den forhindrer hevelse rundt øynene og holder huden sunn og spenstig. Påfør den morgen og kveld samt gjerne etter att du har brukt de fuktighetsgivende eye gel patchene. Også dette øyeserumet er veldig fint å bruke etter en dag på stranden.


Les mer om og kjøp Xlash Wake Me Up Eye Serum her! Foto: André García

3. En ansiktsspray som fresher opp 

Iblant kan varmen være for het, spesielt om det er mer enn 35 grader og vindstille. Ved slike anledninger kan to ting hjelpe: en håndblåser og en ansiktspray som frisker opp ansiktet. Det er faktisk superenkelt å blande en egen spray! Pakk ned en tom samt rengjort sprayflaske og bland din hjemmelagde spray når du har kommet frem til destinasjonen. Følg oppskriften vår nedenfor, og hold den deretter i kjøleskapet om natten og ta den med til stranden. Sett den i skyggen og spray når du trenger å bli avkjølt.

Fuktighetsgivende kokos- og Aloe Vera Spray 

Dette er den ultimate sprayen du bør ta med deg på solferien. Den inneholder kokosvann som er fuktighetsgivende mens aloe vera virker beroligende. Sprayen passer alle hud typer. Bland like mye av kokosnøtt vann og aloe vera juice, og ha i to teskjeer mandelolje. Rist flasken og begynn å spraye!

Tips! Om du pakker ned to sprayflasker kan du skape en dobbel oppskrift. Ha en flaske i kjøleskapet og ta den andre med deg i vesken. På denne måten kan du få lettere tilgang til en avkjølende spray når du kommer hjem etter en varm dag.

4. En pleiende og vannavstøtende mascara

Når du har fått en ny fresh brunfarge, trenger du ikke bruke mye sminke. En mascara er god nok! En fordel med å bruke mascara på vippene en dag på stranden eller ved bassenget, er at mascaraen beskytter dem mot å bli bleket av solen. Velg en mascara som er pleiende og vannavstøtende, slik at du kan dyppe hodet under vann uten å se ut som om en vaskebjørn.

Vi digger Xlash Mascara, som er formulert med pleiende oljer, bivoks og vitamin E. Mascaraen gjør vippene køllsvarte samtidig som de næringsrike ingrediensene bidrar til en økt vekst og gjør de friskere samt sterkere.

Les mer om og kjøp Xlash Mascara her!

5. En fuktighetsgivende leppebalsam

Til og med leppene kan bli ekstra sensitive av sol og saltvann. For å beskytte de litt ekstra trenger du en pleiende og fuktighetsgivende leppebalsam. Pakk derfor ned Xlips EGF: en næringsgivende og fuktgivende leppebalsam. Den er formulert med anti-age-komponenten EGF og mykgjørende sheasmør, hyaluronsyre og vitamin E. Ingrediensene er ikke bare redningen mot tørr og skadet hud, de forbedrer også beskyttelsesbarrieren.


Les mer om og kjøp Xlips EGF her!

6. Aloe vera mot solskader

Om du tilfeldigvis brenner deg i solen, kan du berolige den røde huden med aloe vera gel eller lotion. Aloe vera er effektiv lindring mot irriterende solskader: den hjelper mot kløe mens den reduserer smertene. Du kan til og med bruke aloe vera som aftersun, selv om du ikke har brent deg. Smør kroppen med den etter dusjen.

7. En brynspenn for naturligt fiksede bryn

Utover maskaraen behøver du ikke mye mer sminke enn leppebalsamen og en bra brynspenn på solferien. Ta med Xbrow Eyebrow Pencil som med en mikrotynn pensel gir deg definerte og formede bryn. Med den innebygde børsten kan du style brynene og gjøre de fyldigere. Den er enkel å bruke, finnes i tre ulike nyanser og gir et holdbart resultat.


Les mer om og kjøp Xbrow Eybrow Pencil her!

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*