Fri frakt & Snabba leveranser Kundnöjdhetsgaranti

5 steg til naturlig fiksede bryn

5 steg til naturlig fiksede bryn
11th augusti 2019 Louice Tapper Florén

Har du fått med deg hvilken trend som nylig har kommet tilbake på markedet i det siste? Nå er det populært igjen med markerte, men naturlig faste bryn. Du vil du bli henrykt over speidingen vår: det vil fortsette å være populært i lang tid fremover! Med tanke på hvor bra øyenbrynene kan fremheve ansiktegenskapene og gjør at øynene ser mer våkne ut, er dette noe vi bare hyller. Derfor har vi laget en guide med 5 trinn til naturlig faste bryn!

1. Fiks brynene til en form som passer ansiktet

Bryneksperter mener at det første steget til vakre bryn er å alltid ta utgangspunkt fra de naturlige formene på øyenbrynene. Som regel passer den naturlige formen på dine bryn allerede ansiktsformen din, derfor er det best å forholde seg til den. Om du er født med tykkere bryn er det lurt å ikke gjøre de altfor smale. Det betyr likevel ikke at man ikke skal forme brynene som man ønsker, kun at man aldri bør ta bort for mye hår.

Det finnes mange ulike måter å forme brynene på. Blant annet kan man vokse, threade eller plukke bort uønskede hårstrå med en pinsett. Dersom man vil gjøre dette hjemme selv er det nok enklest å forme brynene med en pinsett. Her bør man være forsiktig og kun plukke et hårstrå om gangen, ellers er det lett å ende opp med tynnere bryn enn hva man hadde tenkt i starten. Vi anbefaler at du kun plukker de hårstråene som vokser utenfor den naturlige øyebryn formen og at dette blir gjort maks en gang i uken.

Om du velger å forme brynene med en pinsett anbefaler vi å kjøpe en i høy kvalitet. Vi digger Xbrow Tweezers, en slitesterk pinsett i høy kvalitatets-stål med en vinklet og skarp spiss. Med den kommer du hårstråene utrolig nærme og får dermed et bra grep, som gjør det lettere å dra ut hele strået.

Les mer om og kjøp Xbrow Tweezers her!

 

2. Bruk et brynserum

Hvis brynene dine er sparsomme noen steder, eller du bare ønsker å få tykkere bryn, kan du forbedre dem ved hjelp av et brynserum. Serumet stimulerer veksten av nye hårstrå som bidrar til at brynene ser mer definerte ut og får et naturlig utseendet. Om du vil booste din naturlige brynform og samtidig gjøre brynene enda vakrere bør du virkelig teste ut et brynserum!

Et brynserum som har gjort underverker for mange sine bryn er Xbrow Eyebrow Serum, som gjør brynene tykkere, gir de volum og lengde. Ved å påføre serumet hver kveld i minst 28 dager kommer det til å hjelpe deg å få både mer fyldigere og vakrere bryn. Noen av Xbrows hovedingredienser er  Myristoyl Pentapeptid-17® som reparerer samt stimulerer brynenes hårvekst, i tillegg til Trebladerekstrakt som gir volum og tykkelse og E-vitamin som styrker, pleier og leger.


Les mer om og kjøp Xbrow Eyebrow Serum her!

 

3. Lær deg å framheve din brynform som proffene

Når du har formet brynene og boostet dem med hjelp av Xbrow Eyebrow Serum er neste steg å framheve og style brynene. Med en brynspenn kan det nesten aldri gå feil. Her er våre beste tips for hvordan du kan lære deg å framheve din brynform som proffene.

Velg riktig nyanse

Om du vil få til looken med naturlig fiksede bryn anbefaler vi at du velger en nyanse som matcher din naturlige hårfarge – noe i samme fargeskala ihvertfall. For best resultat kan du bruke en brynspenn som som er omtrent en til to toner mørkere enn din naturlige farge på brynene og håret ditt.

Tegn ikke for mye utenfor din naturlige brynform

Når man fyller i brynene kan man så klart tegne litt utenfor den naturlige formen for å gjøre de fyldigere, men vær forsiktig med å gå for langt utenfor. Om du for eksempel tegner den ytterste delen av brynet, altså ”vingen”, for lang kan det fort se unaturlig ut. Om du derimot går utfra din naturlige form når du fyller i med en brynspenn kommer det til å både ramme inn og åpne opp øynene dine.

Vær ikke for hard med hånden

Dette steget krever en del øving, men forsøk å tegne med en så lett og stødig hånd som mulig. Om du er for hard med hånden kan resultatet fort bli altfor skarpt. For en naturlig look kan du bruke en børste for å gjøre harde linjer mindre skarpe samt for å fordele fargen bedre over hele brynet.

Velg en brynspenn med en tynn spiss

Er dine bryn sparsomme på visse steder? For å fylle i brynene på en naturlig måte kan du bruke en brynspenn med en veldig tynn spiss. Da blir det lettere å fylle på og tegne tynne, naturlige streker som gjør at brynene ser fyldigere og jevnere ut.

Vår favoritt er Xbrow Eyebrow Pencil som har en innebygd børste, som du kan bruke for å style brynene både før og etter du tegner dem med brynspennen. Den har en mikrotynn applikator som gjør at du kan skape tettere, men naturlig fiksede bryn. Med disse myke og kremige konsistensene er den lett å påføre bryna og den holder seg på hele dagen. Xbrow Eyebrow Pencil finnes i tre ulike farger: Beige Brown, Dark Brown og Greyish Grey.


Les mer om og kjøp Xbrow Eyebrow Pencil her!

4. Gjør ”buene” på brynene mer definerte

Når du fyller i brynene med en brynspenn er det viktig å gjøre ”buene” på brynene mer definerte. Men tegn dem ikke for høye eller skarpe. Du vil vel ikke se ut som om du stadig blir overrasket eller sint? Det er altså best og til og med gå utfra sine naturlige buer på brynene. Tegn med en lett hånd og fyll i der det behøves. Om du vil framheve buene ytterligere kan du bruke påføre concealer under. Dette lille trikset kommer til å hjelpe deg å åpne opp øynene enda mer.

5. Få et jevnere resultat med en børste

For naturlig fiksede bryn trenger du egentlig bare to produkter: en brynspenn og en mascarabørste. Med børsten kan du børste igjennom brynene slik at alle hårstråene ligger rett, noe som gjør det enklere å få et jevnere resultat med brynspennen etterpå. Når du har tegnet brynene kan du avslutte med å børste igjennom brynene for å jevne ut skarpe linjer, men også for at fargen skal se mer naturlig ut.

Med Xbrow Eyebrow Pencil får du både en pigmentrik brynspenn og en børste, som gjør at du enkelt kan skape naturlig fiksede bryn. Kjøp den her!

 

 

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*